Het team

Ruud StoelhorstRuud Stoelhorst - By Objectives

Ruud is naast een zeer ervaren salesconsultant (coach en adviseur) ook al ruim 20 jaar een professioneel en allround verkooptrainer! Dit wordt wekelijks weer ervaren en bevestigd door vele deelnemers in de trainingen zelf, de samenwerking in resultaatgerichte projecten en de effecten die hij inmiddels bij ruim 400 (Business to Business) opdrachtgevers in meer dan 10 branches in de afgelopen 20 jaar heeft weten te realiseren. Ruud Stoelhorst wordt ervaren en gewaardeerd door zijn gedreven, professionele en resultaatgerichte focus en performance.

 

Tel +31 6 20 617966
stoelhorst@byobjectives.nl

 

Denise Derksema

Denise Derksema heeft meer dan 20 jaar ervaring in het succesvol ontwikkelen van (sales) medewerkers en managers in organisaties in diverse branches in de Retail en Business to Business. Dit doet zij door middel van (vaardigheids-) training en coaching. Haar aanpak is vertrouwd, laagdrempelig en resultaatgericht. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als HR manager en ondersteunt organisaties hierin. Denise is gediplomeerd coach.

Tel +31 6 30 368460
derksema@byobjectives.nl

 

Tanja HoornwegTanja Hoornweg

Tanja Hoornweg is all round trainer, coach, adviseur op gebied van People Development. Richt zich in ontwikkelingstrajecten op van moeten naar willen leren c.q. veranderen.
Aanpak is laagdrempelig, betrokken en enthousiast. Missie is werken met plezier en resultaten behalen. Heeft in de afgelopen 20 jaar managers en medewerkers weten te mee te krijgen in het realiseren van persoonlijke- en organisatiedoelstellingen. Ondersteunt organisaties bij het invoeren van Het Nieuwe Leidinggeven.